Kan ikke redigere Kunde, Sted, Serviceenhed eller Projekt

Her kan du finde ud af hvorfor du ikke kan redigere informationer og oplysninger og Kunde, Sted, Serviceenhed eller Projekt på en opgave.

Casper Jæger avatar
Skrevet af Casper Jæger
Opdateret over en uge siden

Hvis du ikke kan redigere oplysninger og informationer om Kunde, Sted, Serviceenhed og Projekt så er det fordi du ikke har rettigheder til det. Har brug for disse rettigheder, så kontakt da din Smartday-administrator.

Når din administrator har givet dig rettigheder, skal du gøre følgende:

1. Gå til Indstillinger i menuen til venstre

2. Klik på Hent Indstillinger

3. Dette henter dine nye brugerindstillinger og -rettigheder

Herefter vil du kunne redigere oplysninger på Kunde, Sted, Serviceenhed og Projek på en opgav.