Hvis du ikke kan redigere oplysninger og informationer om Kunde, Sted, Serviceenhed og Projekt så er det fordi du ikke har rettigheder til det. Har brug for disse rettigheder, så kontakt da din Smartday-administrator.

Når din administrator har givet dig rettigheder, skal du gøre følgende:

1. Gå til Indstillinger i menuen til venstre

2. Klik på Hent Indstillinger

3. Dette henter dine nye brugerindstillinger og -rettigheder

Herefter vil du kunne redigere oplysninger på Kunde, Sted, Serviceenhed og Projek på en opgav.