Hvis du ikke kan se Filer og Tjeklister-ikoner på en opgave, er det fordi du ikke har tilstrækkelige rettigheder. Så vil du kun se Oversigt og Varelinjer, selvom du har accepteret opgaven.

Uden rettigheder til Filer og Tjeklister

Med rettigheder til Filer og Tjeklister

Hvis du har brug for at kunne tilføje billeder og udføre tjeklister, så kontakt da din Smartday-administrator, som kan give dig de fornødne rettigheder.

Når din administrator har givet dig rettigheder, skal du gøre følgende:

1. Gå til Indstillinger i menuen til venstre

2. Klik på Hent Indstillinger

3. Dette henter dine nye brugerindstillinger og -rettigheder

Herefter vil du kunne se Filer og Tjeklister på opgaven.