Søge og finde varer/timer

Hvis du har problemer med at søge og finde en vare frem, så læs med her

Casper Jæger avatar
Skrevet af Casper Jæger
Opdateret over en uge siden

Der findes to måder at søge varer/timer frem på i Smartday Touch:

• den konkrete (med stregkodescanner)

• den avancerede

Den første søgning, som vises, når du trykker på Varelinjer under en opgave, er den konkrete søgning. Her skal du skrive det konkrete varenummer ind [1] eller bruge stregkodescanneren [2]. Stregkodescanneren vil åbne din telefon/tablets kamera for at scanne.

Skriver du ikke et konkret varenummer i søgefeltet, vil du få denne meddelelse:

Ofte skal du som Smartday Touch-bruger ikke oprette varer i kartoteket, med mindre andet er aftalt med dit kontor/administration. Klik derfor ikke på Ja, med mindre det er aftalt.

Du skal derimod benytte dig af den avancerede søgning. Her kan der søges bredt på dele af varenummeret samt fokusere på bestemte varetyper.

Du tilgår den avancerede søgning ved at klikke på 🔍-ikonet øverst til højre.

Her ser du et søgefelt [1]. I dette søgefelt kan du skrive dele af et varenummer og søgningen vil da vise alle resultater, som indeholder denne del.

Du ser også en menu, hvor det er muligt at fokusere søgningen til enkelte varetyper [2]. Bemærk at typerne hos dig måske er anderledes, end her i dette eksempel.