Kan ikke starte opgave

Hvis du ikke kan bruge Start-knappen, så læs her

Opdateret over en uge siden

Hvis du oplever, at du ikke kan starte en opgave, er det fordi din bruger ikke er tilmeldt en timegruppe. Du vil se, at der ikke er valgt en timetype og du ej heller har mulighed for at vælge en.

Din Smartday-administrator kan hjælpe dig med at blive tilmeldt en sådan. Kontakt vedkommende og forklar dem situationen.

Så snart din Smartday-administrator har tilmeldt dig en timegruppe skal du gøre følgende:

1) Åbn Smartday Touch og gå til Indstillinger i menuen til venstre

2) Tryk på knappen Hent Indstillinger.

3) Log ud af Smartday og log ind igen

Nu vil du kunne se, at der er valgt en timetype, som indgår i din timegruppe.