Hvis du oplever, at du har mistet dine opgaver, så er her nogle forskellige årsager og løsninger:

  • Du har været logget ind på en anden brugers Smartday-konto

Hvis din enhed er blevet brugt til at logge ind på en anden brugers Smartday-konto, vil du, når du logger ind på din egen konto igen, opleve, at dine accepterede, igangværende og afventende opgaver samt favoritvarer er væk. Når man logger ind med en anden konto, er det dennes data, som vil blive gemt på enheden og derfor er dine data nu slettet.

Hvad skal du gøre nu?

Kontakt din Smartday administrator, som kan lave kopier af dine opgaver og aktivere til dig igen. Vær opmærksom på, at de varer/timer, som måtte være tilføjet opgaverne inden de blev slettet fra din enhed også er slettet og skal registreres på ny. Favoritvarer må laves på ny.

  • Du har indtastet et forkert brugernavn ved login

Hvis du ved login har indtastet et forkert brugernavn, vil Smartday registrere det som om, at en ny bruger har været logget på. Derfor vil der ske det samme, som du ovenfor.

Hvad skal du gøre nu?

Kontakt din Smartday administrator, som kan lave kopier af dine opgaver og aktivere til dig igen. Vær opmærksom på, at de varer/timer, som måtte være tilføjet opgaverne inden de blev slettet fra din enhed også er slettet og skal registreres på ny. Favoritvarer må laves på ny.

  • Du har slettet Smartday Touch

Hvis Smartday Touch har været slettet og installeret på ny, så vil dine opgaver og favoritvarer ikke findes, når du logger ind igen.

Hvad skal du gøre nu?

Kontakt din Smartday administrator, som kan lave kopier af dine opgaver og aktivere til dig igen. Vær opmærksom på, at de varer/timer, som måtte være tilføjet opgaverne inden de blev slettet fra din enhed også er slettet og skal registreres på ny. Favoritvarer må laves på ny.

  • Du har fået ny enhed (computer/tablet/telefon)

Hvis du har fået ny enhed, så vil du opleve, at dine accepterede, igangværende og afventende opgaver ikke findes her. Det er fordi disse er gemt lokalt på din gamle enhed.

Hvad skal du gøre nu?

Log ind på Smartday på din gamle enhed, gå til Indstillinger og tryk på den grønne knap "Tag sikkerhedskopi". Log ud af Smartday.

Log nu ind på Smartday på din nye enhed, gå til Indstillinger og tryk på den røde knap "Hent seneste sikkerhedskopi".

Hvis ikke du har adgang til Smartday Touch på din gamle enhed (eller denne benyttes af en anden Smartday-bruger) så må du da kontakte din Smartday administrator, som kan lave kopier af dine opgaver og aktivere til dig igen. Vær opmærksom på, at de varer/timer, som måtte være tilføjet opgaverne inden de blev slettet fra din enhed også er slettet og skal registreres på ny. Favoritvarer må laves på ny.

Fandt du dit svar?