Kan ikke logge ind

Kan du ikke logge ind eller vil du ændre din adgangskode, så læs her

Casper Jæger avatar
Skrevet af Casper Jæger
Opdateret over en uge siden

Har du glemt dit brugernavn eller adgangskode og får fejlen "Login mislykkedes!", så gør da følgende:

• Klik på den gule knap nederst, hvor der står "Glemt Login?". Du vil nu modtage et nyt password på den e-mail adresse, som er registreret på din bruger i Smartday.

Modtager du ikke et password på mail, så tjek dit spamfilter. Hvis mailen fra os ikke findes her, så kontakt din Smartday-administrator - de kan give dig et nyt.

Brugernavne og passwords er personfølsomme oplysninger. Derfor kan vi ikke give jer nye passwords - ej heller på jeres opfordring. Dette er ifølge GDPR - den europæiske databeskyttelsesforordning.