Tilsend løngrundlag

Sådan kan du få tilsendt dit indtastede løngrundlag

Opdateret over en uge siden

Som bruger af Smartday Touch, kan du nemt få tilsendt dit indberettede løngrundlag til den mailadresse, som du er registreret med i Smartday.

Tip!

Dette kan f.eks. gøres umiddelbart efter du har godkendt din dag, således at du modtager den præcise indberetning, som du har foretaget.

1. Åbn menuen i venstre side og tryk på Løngrundlag

2. Tryk på rapport-ikonet (1), vælg hvilken periode du ønsker tilsendt.

3. Tryk til slut på Email Rapport (2)

1. Hvis du ikke ønsker at få rapporten tilsendt, kan du vælge Vis Rapport og derefter gemme den som PDF på din enhed.