Kom godt igang
10. Send en opgave hjem til kontoret
Opdateret over en uge siden

Det kan være, at du af en aller anden grund ikke kan udføre opgaven. Så har du mulighed for at sende den hjem til 'planen' igen. Det kan være, at de lige skal finde en anden mand som skal ud på opgaven eller at den skal planlægges til en anden dag mm. Når en opgave sende sden hjem, vises den som 'lysegrøn' i oversigten i plan billedet og forsvinder fra opgave oversigten på din Smartday Touch app.

I planen kan man sætte det op således, at en 'sendt hjem' opgave automatisk aktiveres, så den aldrig vises som 'lysegrøn'. Det er også muligt, at sende opgaven hjem til en anden 'medarbejder' eller til en 'område'.

Visning i 'planen' efterfølgende.