Android udfordringer ( Time og Dato vælger ) 20-4-2021

Android

Opdateret over en uge siden

Hej Alle

03-05-2021 - Status pr dags dato, Vi har fundet fejlen og er igang med de sidste tilretninger på vores android ang. løngrundlaget i får et nyt status 5-5-2021.

28-04-2021 - vi har lavet en lille guide som sendes til dem der forespøger på at de ikke kan se løngrundlaget da det kun er nogle som har denne udfordring

23-04-2021 - Fejl med dato vælger rettet, vi har været nød til at gøre så man kun har mulighed for 1m interval lige nu,

der er stadig fejl når man går i løngrundlag, den vil ikke vise April og Maj, men denne arbejder vi stadig på, man kan dog altid trække en lønrapport fra touch hvor alt bliver vist korrekt.

Vi oplever for tiden udfordringer med Android tidsvælger samt løngrundlag

så det ser ud som nedenstående, vi er igang med at finde ud af hvordan det kan løses, men det er forsaget af Google version 90.0.4430.66 som kom ud d. 16-4-2021 og 90.0.4430.82 som kom ud den 19-4-2021 begge på Android enheder.