Grundet Android fejl ( løngrundlag )
Opdateret over en uge siden

Hej

Nogle Android brugere oplever at man ikke kan se sit løngrundlag,

det første man burde gøre er at se om man har den seneste version til android som er 6.0.5.129

Vi er ved at se om vi kan udbedre denne fejl, men lige nu gør venligst som nedenstående.:

Hent via dette link Smartday – Apps i Google Play eller via Google Play.

Denne version 129 retter så man igen kan registrere sine timer korrekt og vi har set, at i nogle tilfælde retter den også løngrundlaget, men alternativt kan man altid trykke på rapport ikonet og så vælge den periode man vil have ud