Kom godt igang
Kørebog integreret i Smartday

Brug Kørebog (GPS) info til fakturering

Opdateret over en uge siden

Har du GSGroups GPS installeret i dine biler kan kørebogs informationen bruges som en integreret del af Smartday.

• Anvende kørte ture til fakturering af kunder på baggrund af køretid og antal KM

• Mulighed for at administrere sin ture i kørebogen direkte fra appenSammenlægning af tureÆndre og opdatere formål med turenAngive kørselstype (Arbejde eller privat)På kortet vises start og stop tider

Oversigt med ture

Alle ture, der er kørt vises. Ture hvor der
er angivet formål, vises med grønt.

Sammenlæg ture

Hvis der på turen, har være korte stop,
kan turen lægges sammen til én tur.

Sammenkæd tur til opgave

For at benytte turen til fakturering,
klikker man på bilen ved søgefeltet.

Herefter vælger man hvilken omkostningstype,
der er for turen. Disse værdier kan naturligvis
ændres, hvis det er nødvendigt.

Information om turen

Her er det muligt at se start og stop tidspunkter
på kortet, samt information omkring turen.
Formål og kørsels type kan ændres.

Hvis du har Kørebog fra GSGroup, er det muligt at aktivere denne løsning i Smartday.

Kontakt os gerne på telefon [email protected], hvis der skulle være brug for yderligere information eller spørgsmål til kørebog generelt.