Opret en opgave

Sådan opretter du en ny opgave på Smartday Touch

Opdateret over en uge siden

Opret en opgave i 5 enkle trin:

1. Naviger til Opgaver i menuen til venstre

2. Klik på [+]-ikonet i nederste højre hjørne.

Ser du ikke et [+]-ikon i højre hjørne? Så kan du ikke oprette en opgave selv, da du mangler rettigheder til det. Kontakt din Smartday-administrator, som kan hjælp dig med dette.

Du kan søge og vælge den kunde, sted, projekt eller serviceenhed, som du ønsker at oprette opgaven på. Er der tale om en ny kunde, kan du oprette kunden ved at klikke på + Opret Kunde

3. Marker f.eks. Projekt og søg på enten projektnavn eller -nummer Nu vil du kunne se alle projekter, som indeholder din søgning. I nedenstående tilfælde søgtes der på kundenavnet 'acme' under Projekt og alle projekter indeholdende dette bliver vist. Det samme kan du gøre med Sted, Kunde og Serviceenhed.

💡 Tip! Brug sigtekornet ved siden af søgefeltet for at finde kunder, steder eller projekter via din nuværende placering. Befinder du dig allerede på adressen for opgaven du vil oprette, er det en nem måde at søge projekt, kunde eller sted frem uden at skulle taste!

4. Vælg det projekt, kunde eller sted du ønsker at oprette opgaven på. Du får nu vist en kladde af opgaven. Udfyld relevante opgaveinformationer og tryk på Opret i øverste højre hjørne, når du er færdig.

5. Den nyoprettede opgave vil nu figurere på din opgaveliste med status Accepteret