Godkendelse af opgaver

Din bruger skal have rettigheder til at godkende opgaver i Smartday Planner.

Klik her for at se, hvordan I aktiverer Godkendelse samt giver brugere rettigheder til at kunne godkende.

1) Tryk på Godkend øverst i Smartday Planner

2) Indstil dine kriterier i Hent opgaver-panelet til højre i godkendelsesvinduet

3) Klik derefter på knappen Hent. Du vil nu få vist opgaver til godkendelse matchende dine kriterier.

4) Sæt flueben ud fra de opgaver, som du ønsker at godkende alle varelinjer

5) Fold opgaven ud, hvis du kun ønsker at enkelte varelinjer skal faktureres

6) Vælg de enkelte varelinjer, som du ønsker at godkende til fakturering.

7) Klik på knappen Godkend for at godkende det valgte

Opgaverne er nu godkendte og sendt til fakturering i jeres ERP- system