Aktiver Godkendelsesmodulet

For at aktivere Godkendelsesmodulet skal din bruger have administratoradgang til Smartday Planner.

1) Klik på Administration (⚙️) i nederste højre hjørne af Smartday Planner

2) Klik på Tilføj Moduler

3) Klik på Godkendelse

4) Klik på Aktivér i nederste højre hjørne

Giv brugere rettigheder til godkendelse

1) Klik på Administration (tandhjulet) i nederste højre hjørne af Smartday Planner

2) Klik på Rettigheder

3) Vælg den rettighedsgruppe, som du ønsker at give godkendelsesrettigheder. Dette er typisk brugere i rettighedsgrupperne Administratorer og Plan.

4) Sæt flueben i boksen for Godkendelse af opgaver

5) Klik på Ændre licens i nederste højre hjørne

Klik her for at læse mere om, hvordan man godkender opgaver