Smartday Touch opdatering, Windows klienter, November 2023

**23-11-2023 23:06**

Opdatering er nu ude til Windows PC

**NYT 20-11-2023**

Opdateringen er nu klar og og vil blive frigivet torsdag d. 23. november kl. 23.00

Kære alle Smartday Touch-brugere af Windows klienten

Opdateringen og nedenstående guide er IKKE gældende for

• Brugere af Smartday Planen

• IOS, Android ( Telefon og tablet )

Nedenstående besked og guide er meget vigtig at gennemlæse for dig der bruger Smartday Touch på Windows PC!

Hvis ikke du får gjort, som beskrevet nedenfor, vil du miste alle de opgaver, du har liggende med timer, materialer og tjeklister og de vil skulle sendes ud til dig igen. Det vil ikke være muligt at sende udfyldte tjeklister ud til dig igen, kun timer og materialer!

Når du går på hjem torsdag d. 23-11-2023 SKAL du tage en sikkerhedskopi af din Smartday klient.

Dette gøres under indstillinger:

Tryk på "Tag sikkerhedskopi"

Det er yderst vigtigt, at du gør dette, da der natten til fredag d. 24-11-2023 kommer en opdatering af Smartday Touch til Windows.

Meget vigtigt fredag morgen tryk på dette link ms-windows-store://pdp/?productid=9NBLGGH6JQP7 og tryk opdater, hvis ikke du har fået den automatisk.

Denne opdatering kan ikke gemme den data, du allerede har liggende, og du skal efter opdateringen gå ind under "Indstillinger" igen og trykke på "Hent seneste sikkerhedskopi"

Det er vigtigt, at du får taget en Sikkerhedskopi om torsdagen inden kl. 22.00, da du kan risikere, at dit system laver en automatisk opdatering, så snart opdateringen er udgivet.