Smartday Planner
Gentagende Opgaver
Oprettelse af Gentagende Opgaver

Opdateret over en uge siden

I denne artikel opretter i en Gentagende Opgave på et Sted, det kan også oprettes på en Enhed

1. Gå ind i Kunder

2. Vælg en kunde

3. Vælg nu et sted eller en enhed og dobbelt klikke eller højre klik og redigere

4. Tryk på på Fanen Gentagende Opgaver

5. Tryk nu på ( + ) i venstre side og giv Den Gentagende Opgave et navn det kan være eks " Service hver 7 dag" eller hvad i ny lyster

1. angiv også Service start og intervallet i dag samt hvornår det skal slutte

6. Tryk nu på Papir ikonet med et + i for at oprette hvor en opgave skabelon

7. Nu skal i give projektet et navn eksempelvis samme som i punkt 5

8. Tryk på opgave og udfyld nu følgende

1. Opgavens beskrivelse

2. afdeling hvis ikke den skal lave i parkeringspladsen

3. og status hvis i vil undgå at planlægge den.

4. evt. lig varelinjer på

9. Tryk nu på Gem til Service

10. Tryk nu på disketten for at genere opgaver

1. det går lidt før opgaver er generet den genere standard 30 dage ud i fremtiden men dette kan redigeres under Indstillinger og Firma