Smartday drift udfordringer 30-9 til 2-10
Opdateret over en uge siden

Smarday har haft drift problemer siden fredag d. 30-9-2022 kl 16.50 og indtil Søndag d 2-10-2022 vi beklager meget at dette har været sket og vi er igang med at undersøge hvad som har forsaget problemerne

Mulig udfordring

• Smartday Bridge installeret på kunders server skal genstartes da grundet den lange nedetid er stoppe eller bare holdt op med at reagere ( kontakt jeres IT mand og få den til at genstarte den )