Smartday Planner
Tjeklister
Sådan slettes/redigeres spørgsmål i en Tjekliste
Opdateret over en uge siden

Tjeklister er et brugbart redskab i forhold til kvalitetssikring. Hvis man har en tjekliste som man gerne vil ændre i eller slette et spørgsmål i, så er man nødt til at tage en kopi af den oprindelige og omdøbe den efter, man har lavet sine tilretninger. Altså kalde den samme navn, som den oprindelige + v2 (eller lignende).

Dette er for at sikre sig, at Touch-brugeren vælger den seneste version ude på sin enhed.

Kan din Touch-bruger ikke se Tjeklisten ude på sin enhed efter at have hentet indstillinger, så se her: http://help.gsgroup.io/da/articles/4552990-kan-ikke-se-tjekliste