Nyheder
Nyheder i Smartday Touch (v. 6.5.154)
Opdateret over en uge siden

Stregkodescanner

For at gøre det lettere at nå knappen for stregkodescanning har vi rykket knappen ned i venstre hjørne af skærmen samt givet den en tydelig blå farve. Knappen er derudover også tilføjet under Avanceret Søg (tilgåes via lup-ikonet øverst til højre), således at scanning kan foregå i begge søgefunktioner.

• Før var knappen placeret ved siden af søgefeltet som vist her:

• Nu kan knappen nåes i nederste venstre hjørne af skærmen:

Rettelser

By og postnummer på mobile serviceenheder

By og postnummer figurer nu korrekt på opgaver til mobile serviceenheder i Opgavelisten. Fejlen som byttede rundt på de to er nu løst

Eks. Valby 2500 vises nu igen korrekt som 2500 Valby

Dobbelttryk ved enkelttryk (kun iPad)

Smartday-brugere på iPad har oplevet, at når de tastede en værdi, f.eks. 1, blev der skrevet 11. Dette er er nu løst og rettet.