Nyheder
Smartday December '21 opdatering

Release notes og beskrivelse af Smartday Planner v.6.0.5.193 og Smartday Touch v.60.5.143

Casper Jæger avatar
Skrevet af Casper Jæger
Opdateret over en uge siden

I denne version af Smartday Planner introducerer vi følgende forbedringer:

Vi anbefaler at I læser om de forskellige forbedringer. Læs mere ved at klikke på dem

• Opdateret og forbedret Kort

I denne version af Smartday Planner har vi optimeret Kort-funktionen. Forbedringen træder kraft så snart Smartday Planner er opdateret.

Skulle I opleve, at Kort ikke indlæses efter opdatering, skal det nye WebView2 fra Microsoft installeres manuelt på maskinen. Dette kan hentes og installeres via linket herunder:

Scroll ned på siden og vælg x64 under Standalone Evergreen Installer og følg installationsanvisningerne:

• Registrerede varer kan ses i Planner med det samme.

Når en Smartday Touch-bruger registrerer en vare eller time, bliver den gemt og er synlig på opgaven i Planner med det samme - også selvom opgaven ikke er afsluttet. Førhen blev timer og varer først sendt retur til Planner, når opgaven blev afsluttet på Touch. Vi har desuden optimeret rapporten Opgavelog, så den medtager registrerede varer samt tidspunktet for registrering og/eller sletning.

Her ses en opgave i Planner, som stadig er Accepteret, men hvor der fra Touch-brugerens side er lagt to linjer på. Disse ses nu på opgaven i Planner direkte efter Touch-brugeren har registreret dem. De får nu status 'Brugt af bruger' indtil opgaven afsluttes og får derefter status 'Brugt'.

• Feltet for Opgavetype i Rediger Opgave-vinduet er gjort bredere.

Flere brugere oplevede, at man ikke kunne se hele opgavetypens navn, hvis navnet var for langt. Dette nu tilrettet, så man aldrig er i tvivl.

Gammel bredde:

Ny bredde i v. 6.0.5.193:

• Hjælpecenter kan igen tilgåes

Det er derfor muligt igen at åbne Hjælpecenter og få vist hjælpartikler til Smartday i toppen af Planner igen.

I denne version af Smartday Touch introducerer vi følgende forbedringer:

• Direkte synkronisering af varer og timer til Planner (se første punkt i denne artikel).

• Ved at skifte visning fra Dagseddel til Løngrundlag blev en Redigér-knap vist i Løngrundlag. Dette virker nu efter hensigten og Rediger knappen vises ikke længere.

• Hvis en ikke-afsluttet opgave med registrerede varer/timer slettes via Planner vil Touch-brugeren få direkte besked om dette. Opgaven vil også fjernes fra Dagsseddel. Tidligere forblev opgaven i Dagsseddel.