Kundeportal
Hjælp
Jeg kan ikke se eller downloade dokumenter

Hvis du ikke kan bruge knapperne for se eller download af dokumenter skal pop-up vinduer tillades i din browser. Klik her og se hvordan:

Casper Jæger avatar
Skrevet af Casper Jæger
Opdateret over en uge siden

For at knapperne for forhåndsvisning (preview) og download af dokumentation virker, skal du tillade pop-up vinduer for adressen til jeres kundeportal. Dette gøres forskelligt alt afhængigt af, om du bruger PC eller Mac, samt hvilken browser, du benytter.

Bruger du Mac? Klik her

Tillad pop-up vinduer (PC)

Microsoft Edge

Sådan gør du:

1. Tryk på de tre prikker øverst til højre i browseren

Vælg Indstillinger

Derefter Webstedstilladelser.

2. Vælg Pop op-vinduer og omdirigeringer.

3. Slå til/fra-knappen for Bloker fra.

Mozilla Firefox

Sådan får du adgang til indstillingerne for pop op-vinduer:

1. Klik på menuknappen

Fx89menuButton

og klik så på Indstillinger.

2. Klik på Privatliv & sikkerhed.

3. Fjern fluebenet ud for Bloker pop op-vinduer i afsnittet Tilladelser for at slå blokeringen af pop op-vinduer helt fra.

• Et klik på knappen Undtagelser… giver adgang til en dialogboks med en liste over websteder, som har tilladelse til at åbne pop op-vinduer.

Angiv adressen til jeres kundeportal, og klik på knappen for at føje det til listen over websteder, der har tilladelse til at åbne pop op-vinduer.

Google Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.

2. Gå til siden for jeres kundeportal, der blokerer pop op-vinduer.

3. Klik på Pop op-vindue er blokeret

Pop op-vindue blokeret

i adresselinjen.

4. Klik på linket for det pop op-vindue, du vil se.

5. Hvis du altid vil se pop op-vinduer for websitet, skal du vælge Tillad altid pop op-vinduer og omdirigeringer fra [website] > Udfør.

Tillad pop-up vinduer (Mac)

Apple Safari

I Safari på Mac skal du bruge indstillinger for Websteder til at tilpasse, hvordan du browser på de enkelte websteder. Du kan skifte disse indstillinger ved at vælge Safari > Indstillinger og derefter klikke på Websteder.

De indstillinger, du kan tilpasse (f.eks. Bloker/tillad Ekstra vinduer (pop-up)) vises til venstre.

Hvis du vil anvende en indstilling på webstedet til højre, skal du først vælge indstillingen og derefter den ønskede mulighed på lokalmenuen ved siden af webstedet.

Mozilla Firefox

Når Firefox blokerer et pop op-vindue, får du vist en informationslinje.

Blocked popups fx70

Hvis du klikker på knappen Indstillinger i informationslinjen eller på ikonet i adresselinjen, vil du få vist en menu med valgmuligheder. Vælg da:

• Tillad pop op-vinduer for dette websted

Google Chrome

1. Åbn Chrome på din Mac.

2. Gå til en side, der blokerer pop op-vinduer.

3. Klik på Pop op-vindue er blokeret

Pop op-vindue blokeret

i adresselinjen.

4. Klik på linket for det pop op-vindue, du vil se.

5. Hvis du altid vil se pop op-vinduer for websitet, skal du vælge Tillad altid pop op-vinduer og omdirigeringer fra [website] > Udfør.