Installationer

Sådan ser du installationer, udstyr, steder samt rapporter og andet relevant dokumentation

Casper Jæger avatar
Skrevet af Casper Jæger
Opdateret over en uge siden

Oversigt over installationer

Se installationer

Det er let at få en oversigt over jeres steder/adresser og tilhørende udstyr og installationer.

• Klik på Installationer i menuen til venstre

Du får nu en liste over alle dine steder/adresser samt det dertilhørende udstyr.

Sted er angivet med grøn og Udstyr med blå.

Se udstyr på sted

Den lille pil, yderst til venstre i listen over steder, indikerer, at der er udstyr tilknyttet. For at se udstyr/installation på sted/adresse klik da på pilen. Listen over udstyr/installationer vil folde sig ud under stedet. Er udstyret allerede synligt kan du klikke på pilen og listen over udstyr vil folde sammen.

Søg efter sted eller udstyr

Du kan bruge søgefunktionen øverst på siden til at søge efter steder og udstyr, så du nemt og hurtigt finder det, du leder efter. Du kan søge på alle data, der er tilknyttet stedet eller udstyret.

Detaljer om sted/adresser

Se detaljer

Klik på det grønne ikon for Sted i listen over Installationer

Du vil nu kunne se detaljer om stedet:

• Navn

• Kunde

• Adresse

Se dokumentation

Klik på knappen Dokumenter for at se dokumentation på arbejde udført på Stedet

Dokumentationen fremkommer i en liste af PDF-filer eller billede-filer.

Du kan vælge at forhåndsvise filen ved at klikke på forstørrelsesglas-ikonet. Filen åbnes i din browser og herfra kan du bl.a. vælge at printe dokumentationen, hvis du ønsker det.

Du kan også vælge at gemme filen lokalt på din computer ved at klikke på ikonet for download.

Detaljer om udstyr/installation

Se detaljer

Klik på det blå ikon for Udstyr i listen over Installationer.

Du vil nu kunne se detaljer om udstyret:

• Navn

• Kunde

• Placering

• Beskrivelse

Se dokumentation

Klik på knappen Dokumenter for at se dokumentation på arbejde udført på udstyret.

Dokumentationen fremkommer i en liste af PDF-filer eller billedefiler.

Du kan vælge at forhåndsvise filen ved at klikke på forstørrelsesglas-ikonet. Filen åbnes i din browser og herfra kan du bl.a. vælge at printe dokumentationen, hvis du ønsker det.

Du kan også vælge at gemme filen lokalt på din computer ved at klikke på ikonet for download.

Brugerdefineret visning

Du kan tilpasse listen over steder og udstyr så det passer til dit behov for overblik og oplysninger.

Tilpas kolonner

Ved hjælp af knappen Indstillinger kan du til- og fravælge kolonner

Følgende valgmuligheder kan fra- eller tilvælges:

Tilpas kolonnebredde

Du kan ændre kolonnebredden ved at holde markøren over "håndtaget" i overskriften og derefter trække til højre eller venstre.

Tilpas rækkefølge af kolonner

Du kan let ændre rækkefølgen af kolonner vha. drag and drop.

• Hold markøren over en overskrift

• Hold venstre museknap nede

• Træk nu til højre eller venstre.

• Slip knappen når kolonnen vises det ønskede sted

Log ud eller skift password

Klik på det grønne ikon for din profil i øverste højre hjørne af siden.

Herfra kan du vælge at se din profil, skifte password eller logge ud af Kundeportal.