Smartday Touch via Microsoft Store

Hjælp til at hente eller opdatere Smartday Touch via Microsoft Store til Windows PC

Casper Jæger avatar
Skrevet af Casper Jæger
Opdateret over en uge siden

Hvis du oplever problemer eller får en fejl, når du vil hente/opdatere Smartday Touch Windows PC så læs med her.

Nogle gange skal du manuelt ind og hente alle opdateringer/downloads i Microsoft Store, før Smartday og andre programmer bliver opdateret korrekt. Det gøres således:

Åbn Microsoft Store

Klik på de tre prikker i øverste højre hjørne

Klik derefter på Downloads og Opdateringer

Klik derefter på Hent opdateringer

Du vil nu se din download kø og alle programmer, som har en opdatering, bliver hentet. Inklusiv Smartday Touch.