Nyheder
Ny supportoplevelse i Smartday Planner

Find hurtigt svar i vores Hjælpecenter eller kontakt os nemt med chat-support - direkte i Smartday Planner!

Casper Jæger avatar
Skrevet af Casper Jæger
Opdateret over en uge siden

Med næste opdatering til Smartday Planner har vi tilføjet muligheden for at tilgå vores Hjælpecenter samt kontake os via chat i Smartday Planner. Brugere på Smartday Touch fik muligheden for dette i starten af november og nu er turen også kommet til alle Planner-brugere 🎉

Hvad betyder det for dig?

• 👌 Find svar på jeres spørgsmål via enkle artiker

• 💬 En let og hurtig måde at kontakte vores support team

• 🕗 Kom hurtigt videre og fokusér din tid på dét som giver din virksomhed værdi

Du finder Hjælpecenter øverst i Smartday Planner, ved siden af dit navn:

I Hjælpecenteret kan du søge i artikler om Smartday Planner og Smartday Touch, samt se elle nyheder og aktuelle driftsmeddelelser. Har du brug for at kontakte os kan du klikke på det gule ikon nederst til højre for at starte en chat med vores support team.

Vores Hjælpecenter er under konstant udvikling og kvalitetskontrol. Hvis du føler, at der er områder, som vi mangler at beskrive, så tøv ikke med at kontakte os! 🤩

Vores telefoner er stadig åbne såfremt du ønsker at tale med os 📞

Læs mere om datasikkerhed (GDPR) vedr. self-service support her