Mobile serviceenheder

Enheder unden fast placering

Opdateret over en uge siden

Mobile serviceenheder

Smartday har tidligere fokuseret på enheder der var stationære, som f.eks. kaffemaskiner eller gasfyr. Nu understøtter vi også mobile serviceenheder, såsom lifte, kraner eller andre maskiner, der løbende skifter placering. Dette vil vil også være ideelt til jer, der udlejer maskiner.

Under Kunder vises mobile serviceenheder i kolonnen Serviceenheder - ligesom de stationære altid har gjort det. Kun et lille ikon indikerer om enheden er mobil eller stationær. Vælger man en serviceenhed, der er mobil, vil man opleve at kolonnen Steder forsvinder. I stedet vises den direkte tilknytning imellem Kunde og Serviceenhed. Med andre ord så gælder følgende tilknytning:

Stationær serviceenhed: Kunde ↔️ Sted ↔️ Serviceenhed

Mobil serviceenhed: Kunde ↔️ Serviceenhed

En mobil serviceenhed har sin egen adresse, som kan opdateres løbende i både Planner og Touch, så det passer med den konkrete opgave. I Touch har vi i tillæg tilføjet en “hent adresse fra GPS” knap, så adressen kan opdateres med et enkelt klik.

Enheder med indbygget GPS

Hold fast, for nu bliver det smart Hvis i har et af vores GPS produkter indbygget i enheden, så kan i koble den mobile service enhed direkte til GPS’en. På Touch kan man så med et enkelt tryk på spore enhedens lokation og få “turn by turn” navigation direkte til den faktiske placeringen. Det betyder at manden i marken aldrig vil køre forgæves igen.

Abonnement

Den glædelige nyhed er, at ændringerne er inkluderet i det nuværende “service enhed modul” så det kræver ikke yderligere licenser hvis i allerede har dette aktiveret. Bruger i ikke service enheder idag, så kan det aktiveres under “moduler”. I er selvfølglig også meget velkomne til at kontakte os for yderligere information.