Administration
For mange brugere på fakturaopkrævningen

Vi er blevet opkrævet for flere brugere, end vi benytter os af.

Julie Poulsen avatar
Skrevet af Julie Poulsen
Opdateret over en uge siden

Når vi udsender faktura til jer, indhenter vi information fra jeres Smartday-installation, og fakturerer jer ud fra det antal aktive brugere I har, samt hvis I har aktiveret forskellige moduler. Med aktive brugere mener vi ikke kun brugere, der har været logget ind, men alle brugere, der har mulighed for at logge ind. Dvs. alle der er tildelt et brugerID og står som aktive.

I kan ved at hive en Licensrapport ud se, hvilke brugere I har stående registreret som aktive. Dette gøres via fanen Rapporter i jeres Plan -> vælg Andre -> Licensing -> tryk på Vis rapport nederst.

For at I kun betaler for det antal brugere, som reelt har et behov for at kunne benytte Smartday, skal I sørge for at vedligeholde jeres installation ved at deaktivere brugere, der er stoppet.

I deaktiverer brugere ved at fjerne hakket i Aktiv ved at logge ind som Administrator i jeres Plan - > finde brugerens profil via tandhjulet nederst i højre hjørne og fremsøge brugeren. Inde på brugerens profil, finder I feltet nede i venstre hjørne. Herefter sender I en liste med navnene til [email protected]

Listen med navne skal være modtaget senest den 15. i måneden op til et hovedforfald for at få effekt allerede for den kommende periode. Ved modtagelse senere end dette, vil de deaktiverede brugere først få effekt fra næste hovedforfald.

Det samme gør sig gældende for moduler, I ikke benytter.

Hovedforfald er; 1/1, 1/4, 1/7 og 1/10.

Bemærk at I i jeres bindingsperiode ikke kan deaktivere til færre brugere end I har skrevet under på.

Bemærk ligeledes, at det kan påvirke prisen per bruger, hvis I efter jeres bindingsperiode deaktiverer til færre brugere, end der står i jeres kontrakt.

Har I behov for at få revurderet jeres kontrakt fordi I er blevet væsentligt færre eller flere i virksomheden, så kontakt vores salgsafdeling på mail [email protected] med henblik på et møde.

Har I behov for hjælp til at få deaktiveret brugere, er I meget velkommen til at kontakte vores support, som vil guide jer igennem processen.