Nyheder
Ny og forbedret supportoplevelse i Smartday

Hjælpecenter og chat support

Opdateret over en uge siden

Som led i vores fortsatte indsats for at lette jeres arbejdsdag, har vi lanceret en ny og forbedret supportoplevelse til alle brugere af Smartday. Det bliver nu muligt at finde svar på spørgsmål igennem enkle artikler i vores nye Hjælpecenter - samt hurtigt at kontakte os via chat. Alt sammen direkte i Smartday 😄👍

📱 Sådan fungerer den nye support i Smartday Touch

Når menuen i venstre side åbnes, vil du nu kunne se to nye menupunkter:

• ❔ Hjælpecenter

• 💬 Chat support

I vores Hjælpecenter finder du svar på dine spørgsmål vedr. brugen af Smartday Touch. Du kan vælge at søge efter dit svar eller bladre igennem vores korte artikler og vejledninger. Hjælpecenteret er naturligvis åben døgnet rundt!

Sådan 👇

Finder du ikke svar i Hjælpecenter kan du trykke på 💬 Chat Support og komme direkte i kontakt med os. Vi er klar på tasterne i vores åbningstid 08:00-16:00.

Sådan 👇

🖥️ Sådan fungerer den nye support i Smartday Planner

I første omgang lanceres Hjælpecenter og Chat direkte i Smartday Touch og vil også snart blive en integreret del af Smartday Planner. MEN..

Du kan indtil da finde vores Hjælpecenter her:

Her kan du søge i artikler om Smartday Planner og Smartday Touch, samt se elle nyheder og aktuelle driftsmeddelelser. Har du brug for at kontakte os kan du klikke på det gule ikon nederst til højre for at starte en chat session.

Vores Hjælpecenter er under konstant udvikling og kvalitetskontrol. Hvis du føler, at der er områder, som vi mangler at beskrive, så tøv ikke med at kontakte os! 🤩

Vores telefoner er stadig åbne såfremt du ønsker at tale med os 📞

Læs mere om datasikkerhed (GDPR) vedr. self-service support her