16-10-2020: Driftsstatus vedr. SMS, API og kort.
Opdateret over en uge siden

Kære kunder,

I har måske haft udfordringer siden d. 15-10-2020 med visning af kort, afsendelse af SMS'er og kontakt til vores API.

Fejlen blev fundet hurtigt i går og løst herfra, men før I oplever rettelsen, kræver det, at jeres DNS-server (igennem jeres internetudbyder) får ryddet sin cache. Hvor lang tid der går før en DNS-server rydder sin cache afhænger således af de regler, som er sat op via jeres internetudbyder. Disse regler varierer fra udbyder til udbyder og I kan derfor opleve, at I er nødsaget til at at vente før Smartday fungerer korrekt igen.

Vi beklager naturligvis de gener, som det måtte have medført og takker for jeres tålmodighed.

De bedste hilsner,

GSGroup A/S