Lås-op funktionen

Sådan låser du en afsluttet/godkendt opgave op, så du kan redigere varelinjerne

Casper Jæger avatar
Skrevet af Casper Jæger
Opdateret over en uge siden

Er du kommet til at afslutte en opgave, hvor varelinjerne er forkerte eller skal der tilføjes yderligere varer på opgaven? Frygt ej - sådan kan du låse opgaver op, så du kan redigere varelinjerne og re-eksportere dem.

✋ Et par ting, som du skal være opmærksom på:

• Hvis du ikke foretager ændringer i varelinjerne, efter at have låst opgaven op, vil opgaven forblive ulåst og varelinjerne have status Brugt.

• Så snart du foretager ændringer i varelinjerne og klikker på Godkend Ændringer vil opgaven igen låses og varelinjerne have status Eksporteret.

• Hvis Godkendelsesmodulet er aktiveret, vil Lås-op funktionen ikke være tilgængelig - varelinjerne er jo i dette tilfælde allerede godkendte.

🔓 Sådan låser du en opgave op:

1) Højreklik på en afsluttet opgave

2) Hold musen på menupunktet Rediger Opgave

3) Klik på Lås opgaven op

Opgaven vil nu åbne op for redigering

4) Naviger til Varer

5) Rediger varer

6) Klik på Godkend Ændringer

Opgaven vil nu låse sig igen og eksportere de redigerede varer.