Nyheder
Tidligere Opdateringer
Stor opdatering til Smartday 09-10-2020

Smartday Planner v. 6.0.5.64 ( SMS, Oplåsning af lukket opgaver, Mobileenheder på kortet og Enheder som Ressource

Casper Jæger avatar
Skrevet af Casper Jæger
Opdateret over en uge siden

Fredag d. 9. oktober 2020 frigiver vi den nyeste opdatering til Smartday Planner. Opdateringen indeholder mange forbedringer og nye features, som vil give jer endnu flere værktøjer til at give jeres kunder den bedste service—og samtidig effektivisere jeres planlægningsarbejde.

💬 Ny SMS-service - bestem selv afsendernavnet

SMS-notifikationer bliver nu ikke længere udelukkende sendt fra et norsk nummer. I kan nu selv bestemme afsendernavnet via Administrationsmodulet. Kontakten til jeres kunder bliver dermed endnu mere personlig!

🔓 Lås op-funktionen er forbedret så du kan redigere varelinjer hurtigere

Når I fremover bruger ”Lås op”-funktionen på en afsluttede opgave, for at redigere varer og timer, vil opgaven nu åbne sig op for redigering automatisk. Dette sparer jer for tid og klik, så I lynhurtigt kan redigere den opgave, som I har låst op.

🗺️ Vis mobil serviceenhed på kort og opnå et hurtigt overblik

Det er nu muligt også at se mobile serviceenheder på kortet ved at højreklikke på enheden i Plan-billedet - på samme måde, som det er muligt med Brugere. Det gør det endnu lettere for jer at se placeringen af netop dén serviceenhed, som I planlægger opgaver til - og letter dermed opgaveplanlægningen.

⌨️ Effektiv opgaveoprettelse og -redigering med forbedrede værktøjer

Vi har hørt jer - og har effektiviseret mulighederne for oprettelse af opgaver og redigering i Kunde-billedet. Vi har derfor introduceret nye tastaturgenveje til bl.a. at låse søgeresultatet under kunde eller sted eller bruge Tab-tasten til at navigere i tekstfelter. Det er slet ikke nødvendigt at bruge musen!

✔️ Vi har løst mange af de fejl, som I har rapporteret

• Ved eksport af tjeklisterapport til PDF, inddeles svarene nu tydeligt i rapporten med sidenavne som overskrifter.

• Alt-Shift kan nu benyttes til at tilføje et enkelt linjeskift i Notifikationer (SMS/Email)

• Smartday Planner kan nu benyttes med alle skaleringsindstillinger i Windows

• Rækkefølgen af kolonner i Søgeresultater vil nu altid huskes af Smartday.

• Det er nu igen muligt at trække opgaver ud fra Parkeringspladsen vha. drag ’n drop.

• Feltet for Serviceenhed, Sted, Kunde og Ressource nu være udfyldt automatisk når man opretter en opgave på en serviceenhed, der bruges som ressource.

• Det er nu igen muligt at skifte Sted på en Serviceenhed.

💯 Optimeringer

Vi har udover overstående udført overordnede forbedringer, som skal tilsikre højere performance, bedre brugergrænseflade samt forbedret indsendelse af fejlrapporter til vores support.