Sådan slettes brugere

Hvordan slettes brugere i Planner og hvad skal man være opmærksom på i denne forbindelse.

Casper Jæger avatar
Skrevet af Casper Jæger
Opdateret over en uge siden

Brugeradministration foregår i Smartday Planner og kan kun udføres af brugere med administratorrettighed.

Vær opmærksom på følgende:

1) Brugere slettes aldrig helt i Smartday. De deaktiveres for at bibeholde historik.

2) Samtlige opgaver på brugeren, som ønskes deaktiveret SKAL have status Afsluttet eller Indisponibel (eller Godkendt, hvis Godkendelsesmodulet benyttes). Har de ikke det, vil det ikke være muligt at deaktivere brugeren. Klik her for at se, hvordan du tjekker dette.

Sådan deaktiverer du en bruger i Smartday:

1) Klik på administrationsikonet nederst til højre

2) Klik på Brugere

3) Vælg den bruger, som ønskes deaktiveret og fjern fluebenet i Aktiv-boksen.

Brugeren er nu deaktiveret og vises som grå i brugerlisten.